Behandel­­ingen

Base for Stability 9 Behandelingen

Vind hier jouw behandeling!

Hier vind je het totale aanbod die volledig in het teken staat van jouw mentale en fysieke gezondheid.

fysiotherapeut utrecht
Fysiotherapie

Ieder lichaam is anders. Een unieke behandeltechniek en een functionele training op maat is daarom erg belangrijk. Onze behandelingen zijn afgestemd op jouw lichaam, zodat je zo snel mogelijk weer in staat bent om lichamelijk goed te functioneren. Meer over fysiotherapie.

healing base for stability
Personal Training

Iedereen weet dat goed eten, veel bewegen en het verminderen van stress belangrijk is voor een gezond lichaam. Maar hoe bereik je dit? En hoe houd je dit vol zonder omdat het moet, en vooral omdat het leuk is? Meer over Personal training.

HIIT base for stability
Massages

Ben je op zoek naar een ontspannen massage, of wil je juist liever je klachten laten behandelen? Bij BASE for Stability ben je in goede handen. De massages worden uitgevoerd door ervaren therapeuten. lees verder…

Ademsessie
Ademwerk

Maak kennis met de bijzondere ervaring van verbonden ademen door middel van een individuele ademsessie! Onze eigen Base-docent Melissa heeft zich in de afgelopen jaren veel verdiept in ademwerk en is inmiddels werkzaam als gecertificeerd Ademcoach.  Meer over ademwerk.

Oefentherapie
Oefentherapie

Oefentherapie is een ‘hands-of’ therapie die kijkt naar jouw houding en beweeggedrag. Een Oefentherapeut is expert in het analyseren van veel verschillende houdingen waar je dagelijks mee te maken hebt; lopen, staan, zitten, bukken, tillen, sporten en werken. Meer over oefentherapie.

healing base for stability
Healing

Een healing (ook wel energiebehandeling genoemd) is een doeltreffende manier om snel en effectief spanning los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. Meer over healing.

Coaching base for stability
Face Yoga

Wil je op een natuurlijke manier je gezicht vormgeven en liften? Wil je stralen van binnen en van buiten? Maak dan kennis met Face yoga with Anna bij BASE for Stability. Meer Face yoga.

Coaching base for stability
VoedingsCoaching

Iedereen weet dat goed eten, veel bewegen en het verminderen van stress belangrijk is voor een gezond lichaam. Maar hoe bereik je dit? Meer over Voedingscoachng.

Coaching base for stability
Coaching

Coaching wordt doorgaans ingezet om op een duurzame manier verandering in je leven aan te brengen. Meer over Coaching.

Mentale gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid.

Met onze ervaren trainers en behandelaars gaan we graag samen met jou aan de slag. We stellen je doelen op en maken een persoonlijk plan om dit te bereiken. Ook onze coaches staan paraat om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkelingsproces.

Naast deze persoonlijke begeleiding helpen we je graag om weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam, zodat je kunt ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt. Ieder lichaam is anders. Een unieke behandeltechniek en een functionele training op maat is daarom erg belangrijk. Onze fysio-behandelingen en massages zijn afgestemd op jouw lichaam, zodat je zo snel mogelijk weer in staat bent om lichamelijk goed te functioneren. 

Unieke locatie in hartje Utrecht

De ruimte is zo ingericht dat je meteen tot rust komt, zowel aan de Kanaalstraat als aan de P.C. Borstraat 13 in Utrecht. Kom een keertje langs!