Personal Training

Base for Stability 9 Personal Training

Body Coaching

Iedereen weet dat goed eten, veel bewegen en het verminderen van stress belangrijk is voor een gezond lichaam. Maar hoe bereik je dit? En hoe houd je dit vol zonder het te doen omdat het moet, maar vooral omdat het leuk is?

Wat heb JIJ nodig om te kunnen in- of juist ontspannen?

Moet er getraind worden op spierkracht, verlenging, conditie of loslaten? Welke rust heb je nodig en welke voeding helpt jou bij het bereiken van je doelen? Een kleine verandering in je leefstijl is vaak niet zo moeilijk. Maar het veranderde in stand houden vergt veel meer moeite. Soms is de drempel naar sporten ook nog te hoog of zitten lichamelijke klachten het sporten in de weg.
We bieden de keuze aan uit:

  • Personal training,
  • Personal Pilates,
  • Personal Yoga/ meditatie.

Met onze ervaren trainers met achtergronden als fysiotherapeut en Personal Trainer, in combinatie met de nodige sportles-ervaring, gaan we graag samen met jou aan de slag. We stellen tijdens een gratis intake je doelen op en maken een persoonlijk plan om deze te bereiken.

Bundels

Bekijk ook onze bundels en mini-retreat voor de holistische aanpak. De volledige Base For Stabilty ervaring in een pakket afgestemd op jouw behoeftes.

“Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn lijf”

Elle

“Ik geloof dat ik na een half jaar eindelijk zo ver ben dat ik wil sporten i.p.v. moet sporten! Volgende week kan ik de groepslessen niet volgen door werk, eerder voelde een goede reden om niet te kunnen sporten als een opluchting, nu baal ik ervan. En: bij de allereerste les, zei je dat het beter is als doel te stellen om een X aantal keer per week te sporten ipv een X aantal kilo af te vallen. Kon me daar toen niets bij voorstellen, nu is dat precies wat ik voel. Veel minder focus op kilo’s, veel meer focus op lekker willen bewegen. Echt een klein wonder hoor, in mijn geval!!! Mega blij mee.
bedankt!”

Ilse

“Dank dat ik sporten weer leuk ben gaan vinden en dat ik mijn lichaam na mijn zwangerschap weer opnieuw heb leren kennen, voelen en leren waarderen.”

Monique

“het is de investering in jezelf zeker waard”

Inge