Contact

Neem op elk moment contact met ons op

Telefoon

T. 06 125 636 12 (ook via WhatsApp)

Bezoek adressen

Kanaalstraat 254
3531 CS Utrecht

P.C. Borstraat 13
3515 XW te Utrecht

Post adres

Graaf Walramhof 5
3434 SE Nieuwegein

l

Kvk: 85029912
Btw: NL004046681B49

Laat hier je bericht achter

Schrijf je in voor de laatste nieuwtjes!

Wij zijn te vinden op twee locaties in hartje Utrecht

Aan de Kanaalstraat vind je groepslessen, fysiotherapie, massages, healing, personal training en coaching.
Aan de P.C. Borstraat  vind je groepslessen, fysiotherapie, personal training en coaching

Kanaalstraat 254 – Utrecht

 

P.C. Borstraat 13 – Utrecht

 

Openingstijden

Maandag 09:00 – 22:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 07:30 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 08:45 – 18:00 uur
Zondag 09:45 – 16:00 uur

 

Ruimtes huren?

Wist je dat je ook de ruimtes aan de Kanaalstraat kunt huren? Lees meer.

Veelgestelde vragen

Vraag het ons, wij helpen graag

Wanneer en waar kan ik sporten bij Stability?

Je kunt op alle dagen van de week op beide locaties (Kanaalstraat 254 & Adelaarstraat 13, Utrecht) sporten. Er is een rooster beschikbaar voor op de beide locaties. Het rooster blijft in beweging en zullen we zoveel mogelijk aan je wensen voldoen. Per seizoen bekijken we welke lessen het best passend zijn om te voldoen aan de vraag wat je lijf nodig heeft.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Fysiotherapie kan (gedeeltelijk) worden vergoed door je je zorgverzekeraar, dit is afhankelijk van je verzekeringspakket.
Wij werken zonder contracten van de zorgverzekeraars, wat inhoudt dat je direct na de behandeling per PIN betaald. Je ontvangt de factuur digitaal per e-mail (of op schrift, dit kan op aanvraag), deze ontvangen factuur kun je zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Bij vele zorgverzekeraars wordt de behandeling afhankelijk van je aanvullende polis volledig of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is afhankelijk van het door jou verzekerde afgesloten verzekeringspakket in de aanvullende verzekering. Echter, wij adviseren je om zelf te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij jouw zorgverzekeraar. Wij staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en we zijn BIG geregistreerd

Let op! Massages en personal training worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel is er bij veel bedrijven een vergoeding mogelijk, je kunt eventueel navraag doen bij je werkgever wat er mogelijk is, voor eventuele vergoeding van een massage of personal training.

Op welke locaties vinden de massages plaats?

De massages vinden plaats op onze fijne locatie aan de Kanaalstraat 254, Utrecht. Deze zijn te boeken via onze website, maak hier de afspraak.
Op verzoek kan ook een afspraak gemaakt worden op onze andere locatie aan de Adelaarstraat 13, Utrecht. Stuur ons dan een mail naar info@baseforstability.nl

Wat heb ik nodig voor de lessen?

Voor het volgen van een les, neem je je eigen matje, bidon en handdoek mee. Maak je gebruik van bolsters tijdens een yogales, zijn 2 kussenhoezen gewenst over de bolster te plaatsen voor je eigen veiligheid.

Andere materialen welke nodig zijn om de les te kunnen volgen worden verzorgd door ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolsters, meditatie kussens, blokken, riemen, ballen, elastieken en dumbels.

Voor de pilates, BodyWork, yoga, barre lessen is het gebruik van schoeisel niet nodig. Voor de S.H.I.I.T lessen is het je eigen keuze of je gebruik wilt maken van schoenen. Alleen binnen schoenen zijn toegestaan in onze zalen.

Hoe groot zijn de groepen? (gebruik zalen)

Wij houden bij BASE for Stability ervan om je de persoonlijke aandacht te kunnen geven die jij verdient om het beste uit jezelf te kunnen halen tijdens de lessen.

In onze kleine studio’s aan de Kanaalstraat en Adelaarstraat in Utrecht kunnen we aandacht bieden aan maximaal 7 tot 10 personen. Rekening houdend met de afstand die nodig is om je veilig te voelen in deze Corona tijd.
We maken ook gebruik van de grote zalen van Touchée Dance Company aan de Adelaarstraat welke geschikt zijn voor 15 tot 18 deelnemers.

Ik ben zwanger, welke mogelijkheden zijn er bij jullie voor massages en groepslessen?

Wanneer je zwanger bent kun je heerlijk bij ons sporten. Van BarreWorkout tot Zwangerschapsyoga. Belangrijk te weten dat na ongeveer de 16e week de rechte oppervlakkige buikspieren niet getraind mogen te worden. Deze oefeningen worden dan aangepast. De BarreWorkout en de Zwangerschapsyoga zijn de hele zwangerschap te volgen, natuurlijk uitzonderingen daargelaten. Twijfel je of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Voor de massage wordt de houding aangepast. In zijligging met ondersteuning van kussens waardoor je comfortabel de massage kunt ontvangen. Overleg altijd eerst met je verloskundige of dit in jouw situatie gewenst is.