Contact

Neem op elk moment contact met ons op

Telefoon

T. 06 125 636 12 (ook via WhatsApp)

Bezoek adressen

Lombok
Kanaalstraat 254
3531 CS Utrecht

Tuinwijk
P.C. Borstraat 13
3515 XW te Utrecht

Post adres

Graaf Walramhof 5
3434 SE Nieuwegein

l

Kvk: 85029912
Btw: NL004046681B49

Laat hier je bericht achter

Wij zijn te vinden op twee locaties in hartje Utrecht

Aan de Kanaalstraat 254 vind je groepslessen, fysiotherapie, massages, healing, personal training en coaching.
Aan de P.C. Borstraat  13 vind je groepslessen, fysiotherapie, personal training en coaching

Lombok: Kanaalstraat 254 – Utrecht

 

Tuinwijk: P.C. Borstraat 13 – Utrecht

 

Openingstijden

Maandag 09:00 – 22:00 uur
Dinsdag 09:00 – 22:00 uur
Woensdag 07:30 – 22:00 uur
Donderdag 09:00 – 22:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 08:45 – 18:00 uur
Zondag 09:45 – 16:00 uur

Gesloten op: 5 december Sinterklaas | 24 december – Kerstavond | 25 december – 1ste Kerstdag | 26 december – 2de Kerstdag | 31 december -Oudejaarsdag | 1 januari – Nieuwjaarsdag
31 maart en maandag 1 april – Pasen | 26 april- Koningsnacht | 27 april – Koningsdag
5 mei – Bevrijdingsdag | 9 mei – Hemelvaartsdag | 19 en 20 mei- Pinksteren

 

Ruimtes huren?

Wist je dat je ook de ruimtes bij ons kunt huren? Lees meer.

Veelgestelde vragen

Vraag het ons, wij helpen graag

Wanneer en waar kan ik sporten bij Stability?

Je kunt op alle dagen van de week op beide locaties (Kanaalstraat 254 & P.C. Borstraat 13, Utrecht) sporten. Er is een rooster beschikbaar voor op de beide locaties. Het rooster blijft in beweging en zullen we zoveel mogelijk aan je wensen voldoen. Per seizoen bekijken we welke lessen het best passend zijn om te voldoen aan de vraag wat je lijf nodig heeft.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

Fysiotherapie & oefentherapie kan (gedeeltelijk) worden vergoed door je je zorgverzekeraar, dit is afhankelijk van je verzekeringspakket.
Wij werken zonder contracten van de zorgverzekeraars, wat inhoudt dat je direct na de behandeling per PIN betaald. Je ontvangt de factuur digitaal per e-mail (of op schrift, dit kan op aanvraag), deze ontvangen factuur kun je zelf indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Bij vele zorgverzekeraars wordt de behandeling afhankelijk van je aanvullende polis volledig of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is afhankelijk van het door jou verzekerde afgesloten verzekeringspakket in de aanvullende verzekering. Echter, wij adviseren je om zelf te informeren over afgesproken polisvoorwaarden bij jouw zorgverzekeraar. Wij staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en we zijn BIG geregistreerd

Let op! Massages en personal training worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel is er bij veel bedrijven een vergoeding mogelijk, je kunt eventueel navraag doen bij je werkgever wat er mogelijk is, voor eventuele vergoeding van een massage of personal training.

Op welke locaties vinden de massages plaats?

De massages vinden plaats op beide locaties in Utrecht (lombok en Tuinwijk). Deze zijn te boeken via onze website, maak hier de afspraak.

 

Wat heb ik nodig voor de lessen?

Voor het volgen van een les, neem je je eigen matje, bidon en handdoek mee. Maak je gebruik van bolsters tijdens een yogales, zijn 2 kussenhoezen gewenst over de bolster te plaatsen voor je eigen veiligheid.

Andere materialen welke nodig zijn om de les te kunnen volgen worden verzorgd door ons. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bolsters, meditatie kussens, blokken, riemen, ballen, elastieken en dumbels.

Voor de pilates, BodyWork, yoga, barre lessen is het gebruik van schoeisel niet nodig. Voor de S.H.I.I.T lessen is het je eigen keuze of je gebruik wilt maken van schoenen. Alleen binnen schoenen zijn toegestaan in onze zalen.

Hoe groot zijn de groepen? (gebruik zalen)

Wij houden bij BASE for Stability ervan om je de persoonlijke aandacht te kunnen geven die jij verdient om het beste uit jezelf te kunnen halen tijdens de lessen.

In onze kleine studio’s aan de Kanaalstraat en P.C. Borstraat 13 in Utrecht kunnen we aandacht bieden aan maximaal 7 tot 12 personen. Rekening houdend met de afstand die nodig is om je veilig te voelen.
*maximaal 8 tot 10 @ Lombok
*maximaal 12 @ Tuinwijk

Ik ben zwanger, welke mogelijkheden zijn er bij jullie voor massages en groepslessen?

Wanneer je zwanger bent kun je heerlijk bij ons sporten. Van BarreWorkout tot Zwangerschapsyoga. Belangrijk te weten dat na ongeveer de 16e week de rechte oppervlakkige buikspieren niet getraind mogen te worden. Deze oefeningen worden dan aangepast. De BarreWorkout en de Zwangerschapsyoga zijn de hele zwangerschap te volgen, natuurlijk uitzonderingen daargelaten. Twijfel je of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Voor de massage wordt de houding aangepast. In zijligging met ondersteuning van kussens waardoor je comfortabel de massage kunt ontvangen. Overleg altijd eerst met je verloskundige of dit in jouw situatie gewenst is.