Base for Stability 9 Massages

Massages

Ben je op zoek naar een ontspannen massage, of wil je juist liever je klachten laten behandelen? Bij BASE for Stability ben je in goede handen. De massages worden uitgevoerd door ervaren therapeuten. Bij ons zijn massages een combinatie van bewezen technieken, gevoel en intuïtie. We zijn immers allemaal onszelf en verschillend.

Barreworkout base for stability

De behandeling is op jouw wensen afgestemd. Vooraf elke massage vindt een korte intake plaats.

Abhyanga (Ayurvedic Massage)

Abhyanga is een zeer voedende, ontspannende therapie die ook werkt met het energiesysteem in het lichaam. Deze vorm van massage heeft als doel het centrale zenuwstelsel te kalmeren, het lymfestelsel af te voeren en je in een ultieme staat van rust en ontspanning te brengen. Het is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde sesamolie. Olie is een zeer gerespecteerde remedie in Ayurveda – het Sanskrietwoord voor olie is ‘Sneha’, wat ook vertaald kan worden als liefde.

Barreworkout base for stability

Therapeutische Ontspanning-Massage

In de ontspanningsmassage worden diepliggende lagen in de huid losgemaakt, wat meer ruimte creëert, zodat je soepeler gaat bewegen. Daarna volgt een ontspannende massage om de doorbloeding te verbeteren zodat alle weefsels (spieren, bindweefsel, fascies) meer zuurstof krijgen en versterken. Naast het hebben van meer ruimte kunnen ook de spieren zich weer ontspannen, wat zorgt voor een algehele relaxatie.

Relax & herstel je lijf na een inspannende periode

Barreworkout base for stability
Barreworkout base for stability

Bindweefsel Massage

Deze massage het bevordert ontspanning en vitaliteit van de huid en het onderhuids bindweefsel. Dit merk je meteen tijdens de behandeling. Tegelijkertijd werkt het op de conditie van de spieren, gewrichten, fascies en organen.

Als je nog nooit een bindweefselmassage hebt gehad, geeft deze massage een heel andere ervaring
dan je wellicht bent gewend. De aanpak is intens maar niet pijnlijk, waardoor je tijdens de sessie ontspant. Na het masseren van het bindweefsel worden de spieren met warme olie gemasseerd.
Sporters of mensen met bijvoorbeeld chronische pijn- of darmklachten, fybromyalgie, artritis, ischias, hernia, RSI, stress- en burn-outklachten hebben veel baat bij een bindweefselmassage. Bindweefselmassage is meer dan een trend in de cosmetische wereld.

Ervaar een diepe ontspanning en ervaar daarna fysieke vrijheid

 

Barreworkout base for stability

Traditionele Sport Massage

Sportmassage bevordert de bloedcirculatie, verbetert de conditie van je spieren en flexibiliteit. Of je nu op zoek bent naar een snelle pijnverlichting, proactief blessures wilt voorkomen of het herstel na het sporten wilt verbeteren, onze sportmasseur geeft adviezen en gebruikt verschillende (diepe) effectieve technieken om je weer terug naar 100% te brengen.

Pijnvrij en zorgeloos kunnen sporten waardoor je prestaties neerzet die je wilt

Massage bij Kanker

‘Massage bij kanker’ Massage biedt geen genezing maar werkt wel ondersteunend. Het is belangrijk om contact met het lichaam te houden. De massage is een liefdevolle en ontspannen aanraking tijdens periodes van behandeling en daarna.

Massage voor bedrijven

StoelMassage

Een ontspannende massage van 25 minuten. Deze behandeling kan over de kleding maar ook direct op de huid. Diverse klachten van rug, schouder, nek, armen en handen worden hierbij aangepakt, waarna je je weer fit en vrij voelt om de dag voort te zetten.
Elke behandeling gaat op gevoel, intuïtief. We zijn ten slotte allemaal onszelf en verschillend.

“Massages bij BASE for Stability zijn altijd heerlijk, bij iedere masseur. Een kado aan mezelf. Iedere keer weer zeg ik tegen mezelf dat ik me dit vaker mag gunnen :)”

Anne-Marieke

“Hele fijne (heerlijk warme) en comfortabele ruimte en tafel met verwarmde handdoeken en kussens. Een heerlijke massage met precies genoeg afstemming. Naomi nam ruim de tijd en had ook nog wat tips achteraf. Ik kom zeker terug!!”

Amy

“Uitermate vriendelijke ontvangst bij BASE for Stability. Een rustgevende ambiance maakt dat je je direct thuis voelt. Na een korte uitleg neem je plaats op de massagetafel. En als bij toverslag geef je jezelf over en geniet je van een kundige massage. Kon je de tijd maar stil zetten want het is voorbij voor je het door hebt. Dank voor de heerlijke therapeutische massage”

Marco