Base for Stability 9 Ademwerk

Individuele Ademsessie

Maak kennis met de bijzondere ervaring van verbonden ademen door middel van een individuele ademsessie! Onze eigen Base-docent Melissa heeft zich in de afgelopen jaren veel verdiept in ademwerk en is inmiddels werkzaam als gecertificeerd Ademcoach. Met veel liefde en kennis over de adem laat ze jou de kracht van je eigen ademhaling ervaren in een veilige setting met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Misschien heb je er wel eens van gehoord? Termen zoals ademwerk, ademsessies, ademcirkels, breathwork, verbonden ademhaling, transformational breath, en zo zijn er nog veel meer. Maar wat houdt dit nu precies in?

Binnen de verzamelterm Ademwerk of Breathwork zijn er verschillende ademtechnieken die ontwikkeld zijn om jou op diepere lagen kennis te laten maken met jezelf. De verbonden ademtechniek is daar één van. Met deze techniek adem je verbonden, zonder pauzes, in en uit door je mond, terwijl je op je rug op een mat ligt.

Barreworkout base for stability

Ademtechniek

Door middel van deze ademtechniek kunnen we contact maken met oude patronen en blokkades die in ons lichaam zitten opgeslagen en creëren we de ruimte om deze oude bagage los te laten. De adem nodigt uit om te verbinden met diepere, onbewuste lagen van onszelf en tot meer zelfkennis en inzicht komen. Op een veilige manier kunnen we door de verbonden ademhaling heel direct tot de kern komen en op een veilige manier meer zelfbewustzijn en transformatie uitnodigen.

  • Is je adem vaak oppervlakkig?
  • Adem je vaak hoog in je borstgebied?
  • Ervaar je veel spanning of stress?
  • Zijn er thema’s waar je telkens weer tegen aanloopt?
  • Zoek je een dieper contact met je lichaam?

Dan is een ademsessie iets voor jou!

In een individuele ademsessie kan er dieper in worden gegaan op de thema’s die op dit moment spelen in jouw leven en worden de sessies afgestemd op jouw persoonlijke adempatroon.
Nieuwsgierig naar wat een ademsessie voor jou kan betekenen?
Boek dan nu je eerste sessie en ervaar het zelf!