Voedingscoach

Base for Stability 9 VoedingsCoaching

Voedings Coaching

Iedereen weet dat goed eten, veel bewegen en het verminderen van stress belangrijk is voor een gezond lichaam. Maar hoe bereik je dit? En hoe houd je dit vol zonder het te doen omdat het moet, maar vooral omdat het leuk is en makkelijker wordt.
Wat heb JIJ nodig om lekker in je vel te zitten?

Een kleine verandering in je leefstijl is vaak niet zo moeilijk. Maar het veranderde in stand houden vergt veel meer moeite. Soms is de drempel naar deze leefstijl ook nog te hoog of zitten lichamelijke en/ of mentale klachten je in de weg.

Balans

Naast beweging is daar voeding ook erg belangrijk om een balans te vinden. Hoe meer jij je lichaam en geest begrijpt hoe beter jij kunt acteren naar daar waar jij behoefte aan hebt.
Met ons team aan ervaren coaches met achtergronden als fysiotherapeut en Personal Trainer, voedingsdeskundige in combinatie met de nodige sportles-ervaring, gaan we graag samen met jou aan de slag. We stellen tijdens een gratis intake je doelen op en maken een persoonlijk plan om deze te bereiken.

Barreworkout base for stability

Duurzaam proces

Je kunt bij ons terecht voor al je vraagstukken over voeding.
Of het nu inhoudelijk is en/ of (jouw) gedrag achter voeding, vragen en tips voor meer inspiratie/recepten of juist als je een stok achter de deur nodig hebt om je voedingspatronen stap voor stap te veranderen.

“ je mind (gedrag) trainen vergt tijd, aandacht en oefening”

Wat voorop staat in de coaching is dat er geen ‘one size fits all’ bestaat en ook geen quick fix. Een gezond voedingspatroon, afvallen, meer intuïtief leren eten is een duurzaam proces waar veel tijd en aandacht nodig is. Naast de kennis van gezonde voeding, is het vooral ook een onderzoek wat het beste werkt voor jou persoonlijk.

Je wordt begeleid;

  • in het helder krijgen van je doelen;
  • bewustwording creëren van je gedrag omtrent de voedingspatronen;
  • kennis over voeding zoals: hoe werkt voeding, hoe werkt het in je lichaam, welke voedingsmiddelen wel/niet;
  • productkennis & etiketten lezen.
Barreworkout base for stability

Passend voedingsadvies

Daarbij zijn de voedingsadviezen passend bij jouw doelen, en wordt er een plan gemaakt waarbij stapje voor stapje en bewust veranderingen gaan maken en doorzetten.

Wat niet;
Wat vooral NIET gaat gebeuren is; weekschema’s maken, calorieën, macro’s tellen en volgens een dieet werken!

“Je wordt gestimuleerd om van binnenuit te leren voelen wat het beste is voor jouw lichaam.“

Bundels

Bundels zijn ook te realiseren voor een totaal holistische aanpak. De volledige BASE for Stabilty ervaring in een pakket afgestemd op jouw behoeftes.

Barreworkout base for stability

Over onze voedingscoach:

Nikki Fokker

Nikki heeft altijd een grote interesse voor lichamelijke beweging gehad.
Naast beweging heeft zij een grote interesse in voeding en is opgeleid tot voedingscoach. Je kan bij haar ook terecht voor al je voedingsvraagstukken. Dat kunnen allerlei vragen zijn, bijvoorbeeld inhoudelijk over voeding en (jouw) gedrag achter voeding, vragen en tips voor meer inspiratie/recepten of juist als je een stok achter de deur om je voedingspatronen stap voor stap te veranderen.