Workshop ‘Liefde voor je lijf vanuit rust’

Base for Stability 9 Workshops 9 Liefde voor je lijf vanuit rust

Liefde voor je lijf vanuit rust

Zonder frustratie zorgen voor een gezond & fit lichaam

Ben jij ook al 100x op maandag begonnen om te starten met die gezondere leefstijl?
Je voelt je moe, niet lekker in je lijf en wilt graag met trots in de spiegel kunnen kijken naar een gezondere en fittere jij. Het lukt je maar niet om dat voor elkaar te krijgen.

Als je je beter, energieker, fitter voelt in je lijf, komt daar ook vaak meer rust bij kijken en zul je dus meer uit je leven kunnen halen dan wat er misschien nu het geval is.

Een fitter lichaam en gezonde leefstijl start bij het moment dat je jezelf rust geeft, dat je vanuit een zachte blik naar jezelf kunt kijken en van jezelf leert te houden.

Sanne helpt je hierbij, om vanuit deze zachte blik een basis neer te zetten en vanuit daar verder te kunnen met deze gezonde leefstijl. Daarop volgt weer een fittere, energiekere jij die meer van zichzelf kan houden.

In deze workshop:

 • Het ligt niet aan jou:
  Kennis over hoe je lichaam werkt, zodat het makkelijker wordt de juiste keuzes te maken die je helpt te bouwen aan een gezond & fit lichaam waar je gek op bent.
 • Kennis over Hoe & Waarom;
  Hoe het komt dat gezonde keuzes maken zo moeilijk is in een wereld vol met stressvolle prikkels en waarom het lastig is om liefde voor je lijf te hebben.
 • De kracht van de adem:
  Eén van de sleutels tot moeiteloos voor jezelf zorgen is rust en dat creëer je simpel met de ademhaling.
 • Je dag in kaart brengen:
  krijg inzicht in je dagelijkse patronen, op welke momenten schiet je in de stress en wanneer voel je je juist ontspannen? Wanneer er bewustzijn is kun je de adem inzetten om meer rust te creëren in je lijf en er meer liefde aan geven.
 • Inzicht:
  Als je inzicht hebt in je patronen krijg je simpele tools om meer rust in je lijf te brengen op momenten dat het belangrijk is.
 • Tot slot
  Sluiten we af met een ademsessie: liefde voor je lijf vanuit rust.
Marleen Broekhuizen

Over Sanne

Gezondheidsarchitect, gezondheids- en ademcoach (ademwerk)
Sanne is met haar achtergrond als Technisch Geneeskundige een echt nerd. Ze gebruik haar kennis en passie om anderen nieuwe inzichten te geven over hoe ze kunnen zorgen voor hun lichaam en gezondheid, o.a. met de ademhaling!
Een paar jaar geleden woog Sanne 15 kilo meer en de adem heeft haar geholpen om beter in contact te komen met haar lichaam. We vliegen veel te snel door het leven en staan niet stil bij wat we echt nodig hebben. Ze gelooft dat zorgen voor jezelf begint bij rust, je lichaam in een staat brengen van ontspanning. In die staat leer je wat je nodig hebt. En in die heerlijke ontspannen staat te komen gebruikt Sanne de adem.
Of je nieuw bent bij de adem of al jaren ademwerk gebruikt maakt niet uit, Sanne geeft je nieuwe inzichten op het gebied van de fysiologie (hoe werkt het?) en geeft je een ervaring die je niet snel vergeet.
Ben je op zoek naar hoe je meer rust kunt creëren in je leven en vanuit ontspanning kunt luisteren naar je lijf? Dan ben je bij Sanne op de juiste plek!

Voor wie

Vrouwen die willen leren begrijpen hoe en waarom het lastig is te starten aan een gezondere leefstijl en hoe dit goed te doen.
Waaruit volgt; houden van jezelf, en kunnen bouwen aan een prachtig, gezonder en fitter body en mind.

Investering

€40,00 p.p. Max 12 deelnemers

Wanneer;

zaterdag 9 maart & zaterdag 6 april (2 losse workshops)

Tijd

13:00 – 15:00 uur (inloop 12:45u)

Waar

BASE for Stability – Tuinwijk | P.C. Borstraat 13

Door wie:

Sanne Feiner

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.