Base for Stability 9 Over ons

WIJ – Samen Sterk!

Wij geloven dat een doorgaande zoektocht naar balans in body, mind en health, de basis vormt voor persoonlijk welzijn. Een levenshouding waarbij jij bewust stuurt en richting geeft om stabiel, zelfbewust en met energy in het leven te staan.

Met verschillende vormen van begeleiding van onze docenten, trainers, coaches en therapeuten werken we met jou aan de juiste balans.

Verschillende achtergronden, carrières, levensfases. Meerdere passies. Eén gezamenlijke missie. Een warme plek met een holistisch aanbod, gericht op fysieke en mentale stabiliteit.

Barreworkout base for stability

Marleen Broekhuizen

Marleen werkt al jaren op verschillende manieren aan stabiliteit met StabilityForYou, door middel van fysiotherapie, massage, personal training en groepslessen. Met haar rol als fysiotherapeut viel het haar op dat een gebrek aan stabiliteit tot klachten leidde.

In balans blijven vraagt om bijsturen, zowel mentaal als fysiek. ‘Ook voor mij is dat een uitdaging met mijn jonge gezin en een bedrijf. Een hartverwarmende plek om samen te werken, met mensen die graag bij ons komen, is voor mij een belangrijke manier om – in de drukte – toch goed voor mezelf te zorgen.’

Sta even Stil!

Onze hollistische kijk uitgebeeld:

‘Stel jezelf voor in het midden en bekijk vanuit daar wat jij zou wensen voor jou.

Welke lessen zou je willen volgen, welke behandelingen heb je nodig en welke begeleiding sluit het beste bij je aan?

Elke schijf is verschuifbaar en dus, is op maat, het gewenste pakket samen te stellen.’

Kom jij ons team versterken?

Bij BASE for Stability werk je in een gezellig, jong en dynamisch team met verschillende specialismen. Samenwerken is erg belangrijk zodat iedere cliënt de best mogelijke begeleiding krijgt. Naast individuele behandelingen bestaat de mogelijkheid om groepslessen te geven, mee te ondernemen, richting te geven aan ons aanbod en tevens focus op specialismen op doelgroepen aan te brengen. Verwacht ruimte voor ondernemend gedrag, enthousiasme en diversiteit. 

Meer informatie mail naar info@baseforstability.nl t.a.v. Marleen Broekhuizen.