Face Yoga

Base for Stability 9 Face Yoga

Face yoga in Utrecht

Wil je op een natuurlijke manier je gezicht vormgeven en liften? Wil je stralen van binnen en van buiten? Maak dan kennis met Face yoga with Anna.

Face yoga is een methode om je gezicht te shapen en te ontspannen, een natuurlijk en gezond alternatief voor botox, fillers en plastische chirurgie. Door bewezen gezichtsoefeningen, ademhaling en gezichtsmassagetechnieken te combineren, train je je gezichtsspieren, ondersteun je je lymfestelsel en bereik je een natuurlijke lift en een stralende huid.

Waarom beginnen met face Yoga?

Je gezicht heeft wel 60 spieren, en naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af. Dit eiwit, verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid, leidt tot verslapping en hangen. Face yoga biedt vele voordelen, waaronder het stimuleren van collageenproductie, een stralende huid, vermindering van lijntjes en rimpels, een gedefinieerd gezicht, een vrouwelijke kaaklijn, grotere en open ogen, en meer.

 

Barreworkout base for stability

Persoonlijke Face yoga sessies 

Of je nu nieuw bent of bekend met face yoga, je bent welkom voor een persoonlijke sessie met Anna. Tijdens een sessie ervaar je verschillende oefeningen en massagetechnieken, met aandacht voor ademhaling en lichaamshouding. Anna zal indien nodig corrigeren om verkeerde patronen te voorkomen en het gewenste resultaat te bereiken.

Barreworkout base for stability

Aanbod 1:1 Face yoga sessies

  • Face Yoga Radiant Renewal – 1 Sessie: Een persoonlijke sessie met Anna op basis van jouw wensen en doelen. Na deze sessie stap je met een natuurlijke glow naar buiten! Investering: €84,95
  • Face Yoga Serene Radiance Series –  4 Sessies: Ervaar de kracht van face yoga door te kiezen voor dit pakket. Na 4 sessies heb je de tools om je gezicht op een natuurlijke manier te shapen & te liften! Investering: €288.

Boek jouw online sessie met Anna. Voor vragen of het boeken van een sessie e-mail naar hello@faceyogawithanna.nl.

Over onze behandelaar:

Anna van Neerven

Anna van Neerven is een yoga- en Face Yoga-leraar met passie voor holistische gezondheid. Face Yoga past perfect in dit plaatje. Face Yoga opende haar ogen voor bewuste expressies, ontspanning in het gezicht en fungeert als mood booster. Voor Anna is Face Yoga een holistische praktijk waarin body, mind en soul in verbinding zijn.