Coaching

Bij BASE for Stability zijn we ervan overtuigd dat balans in je lijf en leven belangrijk is voor een gezond en gelukkig leven. Om die reden hebben wij ervaren coaches tot jouw dienst staan, zodat je bij ons terecht kunt voor je persoonlijke ontwikkelingsproces. Jouw ontwikkelvraagstuk kan op zichzelf staand zijn, maar misschien ook verband houden met klachten die je ervaart in je lijf. Een combinatie van lichaamsgericht werk en coaching kan jouw ontwikkeling in een stroomversnelling brengen waardoor je sneller het gewenste resultaat bereikt. Wij geloven in een holistische aanpak, wat zoveel betekent als dat we naar jou in het geheel kijken en de mogelijkheid bieden om jou daar te ondersteunen waar jij dat nodig hebt.

Duurzame manier verandering

Coaching wordt doorgaans ingezet om op een duurzame manier verandering in je leven aan te brengen. Hierdoor kan jij met een duidelijk inzicht en nieuw aangeleerde vaardigheden verder. Voorafgaand aan het traject zal de coach met jou een helder leerdoel stellen, zodat daar gericht aan gewerkt kan worden. Het toegereikt krijgen van handvatten, reflecteren op het eigen doen en denken, het onbewuste naar het bewuste brengen en blokkades opheffen die jou ervan weerhouden je doel te bereiken zijn vaak onderdeel van coaching.

Gevarieerde expertises

Doordat onze coaches gevarieerde expertises hebben, zijn zij in staat om op verschillende soorten hulpvragen ondersteuning te bieden. Voorbeelden hiervan zijn Stress & Burn-Out (preventie en herstel), Zingeving & Passie, Empowerment, Persoonlijk leiderschap en Uit je hoofd & In je lijf.

Heb jij een persoonlijk ontwikkelvraagstuk en ben je benieuwd naar een van onze coaches. We maken graag kennis met je, gratis en vrijblijvend, ook als je geen lid bent van Base for Stability.