Vacature fysiotherapeut

Base for Stability 9 Vacature fysiotherapeut

Vacature fysiotherapie – reeds ingevuld –

BASE for Stability is per direct op zoek naar een zelfstandige fysiotherapeut voor 4-40 uur per week.

Voor onze 2 locaties in Utrecht zoeken wij een enthousiaste, ondernemende fysiotherapeut voor minimaal 4 uur per week om ons team te versterken. Het betreft een functie als freelance therapeut. Je hebt alle vrijheid om je diensten naar wens in te vullen en tevens om deze uit te breiden tot een volledige werkweek.

Over ons

De visie van BASE for Stability is dat de zoektocht naar balans tussen body, mind en health, de basis vormt voor persoonlijk welzijn. Met ons bedrijf bieden we diverse begeleiding aan: van behandelingen tot groepslessen en 1-op-1 training. Vanuit holistisch oogpunt is ons aanbod gericht op het ondersteunen van een levenshouding waarbij we –met de cliënt – bewust sturen en richting geven om stabiel, zelfbewust en met energie in het leven te staan.
BASE for Stability is opgericht door Marleen Broekhuizen. Marleen werkt al jaren op verschillende manieren aan stabiliteit, door middel van fysiotherapie, massage, personal training en groepslessen. In haar rol als fysiotherapeut viel het haar op dat een gebrek aan stabiliteit tot klachten leidde.

Kun je je vinden in onze holistische benadering omdat jij anders durft te werken, met veel eigen input en liefde voor dit mooie vak? Misschien zijn wij dan wel de juiste match voor elkaar!

Wat kun je bij BASE for Stability verwachten?

Bij BASE for Stability werk je in een gezellig, jong en dynamisch team met verschillende specialismen. Samenwerken is erg belangrijk zodat iedere cliënt de best mogelijke begeleiding krijgt. Naast individuele behandelingen bestaat de mogelijkheid om groepslessen te geven, mee te ondernemen, richting te geven aan ons aanbod en tevens focus op specialismen op doelgroepen aan te brengen. Verwacht ruimte voor ondernemend gedrag, enthousiasme en diversiteit. Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars.

Wat vragen wij?

 • Je bent een ervaren fysiotherapeut (BIG geregistreerd);
 • Je bent enthousiast en ondernemend;
 • Je gelooft in een holistische benadering en werkt graag op die wijze;
 • Je bent een teamspeler;
 • Flexibiliteit, innovatie, kleinschaligheid en klantgerichtheid spreken je aan;
 • Je beschikt je over goede communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk waardoor je een relatie opbouwt met cliënten en collegae;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je beschikt over een AGB-code en KvK-nummer.

Wat bieden wij?

 • Een werkplek waarin je het beste uit jezelf kunt halen;
 • Ruimte om te ondernemen;
 • Enthousiast team en samenwerking met verschillende specialismen;
 • Dynamische werkplek.

Ben jij die enthousiaste, zelfstandige en leergierige fysiotherapeut die wij zoeken? Wil je graag werken in een ondernemende en dynamische organisatie en herken jij jezelf in deze omschrijving?

– De vacature is reeds ingevuld. – We ontvangen graag je motivatie en cv, deze kun je mailen naar marleen@baseforstability.nl. We houden je motivatie en cv (max 1 jaar) in ons bestand mocht er in de toekomst wel een vacature vrijkomen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.