Workshops “woman – dance – Cirkel”

Base for Stability 9 Workshops 9 Woman – Dance – Cirkel

Workshops voor vrouwen

“Als tegenhanger van een wereld waarin competitie en concurrentie (helaas) nog steeds de boventoon voert, ontstaan er ook steeds meer plekken waar we veilig met vrouwen samen mogen komen. De Woman-Dance-Circle is zo’n plek waar jij je eigen binnenwereld, gevoelens, uitdagingen, zorgen en vragen mag delen. Waar je kwetsbaar en eerlijk mag zijn en je jezelf niet anders hoeft voor te doen dan je op dat moment bent. Alles van jou is welkom, in welke staat dan ook. Je werkt met je lichaam zoals deze vandaag voelt en is. We oefenen in luisteren, observeren en erkennen zonder oordeel naar onszelf en naar elkaar.

 Deze cirkel is vooral een mogelijkheid om onze krachten en energie te bundelen. Om te voelen dat we niet alleen zijn en om elkaar te spiegelen. Door middel van dans en begeleide adem, meditatie en schrijfoefeningen proberen we dichter bij onze eigen kern, verlangens en wensen te komen. En mogen we vertrouwen op ons individuele en gezamenlijke proces.

Elke cirkel staat in het teken van een thema. En alle inbreng hiervoor is heel welkom.

Claire

Over Claire Hesp

Claire heeft een achtergrond in dans en een diepe interesse in astrologie, spiritualiteit en gezond leven. Daarnaast brengt ze een gevoel van kalmte, positiviteit en sensitiviteit met zich mee. In haar creatieve lessen nodigt zij je uit om op ontdekkingsreis te gaan om zo de verbinding met je ware zelf te vinden en te verdiepen.

Voor wie

Van jong tot oud, van pre-menstruatie tot en met menopauze, van kinderwens tot post-partum. Iedereen die zich vrouw voelt is van harte uitgenodigd om een keertje mee te doen om te kijken of het iets voor je is.

Investering

€30,- per workshop

Wanneer;

  • 6 november

Tijd

10:00 – 12:00 uur
Met inloop om 09:45 uur (kopje thee van *Dem Good chai erbij) en de mogelijkheid om nog even na te kletsen/te hangen tot 12:30 uur.
*met de code “BASE” verkrijg je tevens 10% korting op deze heerlijke chai theeën.

Waar

BASE for Stability
Kanaalstraat 254 te Utrecht

Door wie:

Claire Hesp

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.

Herken jij je hierin? Schrijf je dan nu in voor deze workshop(s)!