Workshop “Seasonal retreat | Lente

Base for Stability 9 Workshops 9 Seasonal retreat | Lente

Seasonal retreat | Lente

De eerste zonnestralen komen weer door, het is langer licht, de natuur staat opnieuw in bloei en langzamerhand komen ook wij steeds meer buiten.. de lente staat weer voor de deur! Een periode die in het teken staat van groei, ontwikkeling en het van binnen naar buiten keren. Graag neem ik je mee in een middag voor jezelf, waarbij we bewust de overgang zullen maken van de winter naar de lente.

Restorative aankomstmeditatie

We beginnen met een zachte, restorative aankomstmeditatie. Hierna hebben we pauze, waarin je kunt genieten van één (of meer) van de lekkernijen, en er voldoende ruimte is eventueel een wandeling te maken. Vervolgens gaan we een uitgebreide yogales in van 90 minuten, waarbij de houdingen aangepast zijn op de meridianen die gekoppeld zijn aan de lente. De les zal zowel yin als restorative houdingen bevatten. Hierna is opnieuw ruimte voor een pauze.
Het laatste deel van de retreat zullen we vooruitblikken op komend seizoen, en hoe jij komend seizoen de ruimte in kan nemen voor jezelf en tegemoet kan komen aan jouw behoeftes. Vervolgens zullen we de middag met een uitgebreid ontspanningsmoment afsluiten.

Benodigdheden:

  • Zachte, warme kleding. Verschillende lagen werken vaak het prettigst;
  • Als je het prettig vindt: een notitieboekje om voor jezelf dingen op te schrijven.
Denise Visser

Over Denise

Met haar achtergrond in de Orthopedagogiek en Psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. Denise doceert Yin en Restorative yoga. Dit zijn beide vormen die helpen de balans te behouden in een druk leven. In haar lessen staat het respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan centraal. Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken. Denise hoopt je snel te mogen ontvangen!

Voor wie

Van jong tot oud, man/vrouw en voor ieders niveau

Investering

€75,- (earlybird €65 tot en met 26 februari)

Wanneer;

Zondag 26 maart 2023

Tijd

13:00 – 16:30 uur (inloop om 12:45 uur)

Waar

BASE for Stability
Kanaalstraat 254 te Utrecht

Door wie:

Denise Visser

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.