Workshop “Reflective retreat “

Base for Stability 9 Workshops 9 Reflective retreat

Reflective retreat

Het einde van het 2023 komt steeds meer in zicht. Een moment waar we stilstaan bij alles wat afgelopen jaar gebracht heeft, en vooruitkijken op een nieuw jaar met nieuwe mogelijkheden.

In deze reflective retreat nemen we hier bewust alle tijd voor. Graag neem ik je mee in een middag met alle ruimte voor jezelf. De retreat bestaat uit zachte meditatie, yin & restorative yoga, soundhealing / klank en verschillende schrijfopdrachten gericht op reflectie.

We starten de middag met het terugblikken op afgelopen jaar. Met behulp van een lange yogales gecombineerd met klank maken we de overgang van terugblikken naar compassievol vooruitblikken. Hier stellen we warmte en liefde voor jezelf in 2024 centraal. We creëren hier alle ruimte om te onderzoeken wat je jezelf gunt in het nieuwe jaar.

Tussen de verschillende onderdelen zullen er pauzes zijn, waar je kunt genieten van een moment voor jezelf onder het genot van verschillende theeën en lekkernijen. Ook is er ruimte om een wandeling te maken als je dat prettig vindt. Een middag waarbij jij als persoon centraal staat, je niets moet en alles voor je geregeld is. Een cadeautje aan jezelf in de decembermaand. Denise hoopt je dan te mogen ontvangen.

Sylvia Reynen

Over Denise

Met haar achtergrond in de Orthopedagogiek en Psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. Denise doceert Yin en Restorative yoga. Dit zijn beide vormen die helpen de balans te behouden in een druk leven. In haar lessen staat het respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan centraal. Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken.

Voor wie

Van iedereen die behoefte voelt het jaar te mogen reflecteren.

Investering

€75,- (earlybird €65 tot 26 november)

Wanneer;

Zondag 17 december 2023

Tijd

13:00 – 16:15u (inloop 12:45)

Waar

BASE for Stability
Kanaalstraat 254 te Utrecht

Door wie:

Denise Visser

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.