Workshop “Lead fRom within”

Base for Stability 9 Workshops 9 Lead from within – persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

Coaching | ontspanning | verbinding | inzicht | expressie | energie

Tijdens de Lead from within workshop stap je uit je dagelijkse beslommeringen om stil te staan bij jezelf en het pad dat je bewandelt. Je maakt bewust tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontdekt hoe je kunt leven van binnen naar buiten. Zodat je jouw balans vindt en helder krijgt welke stappen je kunt zetten om te leven in overeenstemming met wie je van binnen bent. De workshop is een beetje zoals een coaching sessie. Maar dan in de bedding van een kleine groep gelijkgestemden.

Hoofd Handen en hart

We werken in de workshop met hoofd, handen en hart. Naast coachingsoefeningen kun je yoga en ontspanningsoefeningen verwachten én creatieve oefeningen; bijvoorbeeld intuïtief schrijven of vrij bewegen op muziek.
Iedere Lead from within workshop is een beetje anders. Wat altijd hetzelfde is, is de ruimte om te delen wat er op je hart ligt. Soms omdat je iets kwijt wilt, soms omdat je jouw enthousiasme wilt delen. Met elkaar creëren we een oordeel loze ruimte waarin je kunt reflecteren op jezelf en nieuwe inzichten en energie op kunt doen.

 

Fases van het jaar

We werken daarbij altijd met de fasen van het jaar en de energie en thematiek die daarbij hoort. Zo verbind jij je met je natuurlijke flow.
De Lead from within workshop zijn toegankelijk voor iedereen die vanuit een open blik met zijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of andere zaken. Je kunt een enkele keer meedoen of vaker, zodat je als het ware een persoonlijk groei traject aangaat. Na de drop-in class is er de mogelijkheid voor een persoonlijke coaching sessie. Hieronder lees je er meer over

Lead from within is voor jou als je:
✓ Aan de slag wilt met jouw persoonlijke ontwikkeling
✓ Openstaat voor reflectie & nieuwe inzichten
✓ Inzicht wilt krijgen in je (belemmerende) patronen en kwaliteiten
✓ Wilt ontdekken waar je nu écht blij van wordt en wat je volgende stap is
✓ Verbinding wilt maken tussen hoofd en hart
✓ Klaar bent voor de volgende stap van groei
✓ Toe bent aan een moment voor jezelf
✓ Tools zoekt om in balans te komen
✓ Meer vrijheid in je leven wilt

Over Kirsten

Coach, trainer & yoga- en meditatiedocent | Initiatiefnemer podiumvoorjehart.nl
Ik woon in Utrecht en geef als docent alweer heel wat jaren les bij verschillende studio’s. Ik heb een passie voor het begeleiden van mensen bij hun innerlijke processen en inspireer je graag om podium te geven aan je hart. Spiritualiteit combineer ik met humor en een nuchtere inslag. Ik help je graag balans te vinden tussen body, mind en soul. Zodat je authentiek jezelf kunt zijn en kunt doen waar je van houdt.
In mijn groepslessen en coaching maak ik gebruik van verschillende tools en technieken waaronder positieve psychologie en systemisch werk (opstellingen). Als hooggevoelig persoon ken ik de uitdagingen hierin persoonlijk en zie het als levenskunst om die te transformeren tot kracht. Bewustzijn en leven vanuit je hart gaat voor mij over kwetsbaar durven zijn, zachtheid toelaten en steeds meer worden wie je bent. En daar wil ik ook jou graag toe uitnodigen.
Naast Podium voor je hart werk ik als communicatieadviseur, dagvoorzitter en spreker en geef ik persoonlijk leiderschapstrainingen binnen het bedrijfsleven en de non-profit sector.

Voor wie

Als jij aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling, dan is Lead from within iets voor jou.

Investering

€45,- (earlybird €42,50 tot 17 februari )

Wanneer;

Zaterdag 2 maart 2024

Tijd

13:00 – 15:00u (inloop 12:45)

Waar

BASE for Stability – Tuinwijk
P.C. Borstraat 13 te Utrecht

Door wie:

Kirsten van den Berg | Podium voor je hart

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.