Workshop “Een nieuwe beweging”

Base for Stability 9 Workshops 9 Een nieuwe beweging

Uit nieuwsgierigheid bewegen

Ontdek jouw innerlijke ruimte en ervaar dat je die kunt vergroten, verheugd als een kind dat leert staan. Geef je over aan de ervaring en onderzoek wat je voelt en beleeft.
In verbinding met de ademhaling is deze les is een mix van meditatie, yoga en dans, met focus op de ademhaling. We werken op de diepe lagen rondom de wervelkolom waardoor je van binnenuit kunt ontspannen.

In deze workshop word je begeleid door Malou.
“Mijn workshops en lessen worden gevormd door mijn nieuwsgierigheid en constante onderzoek van onze menselijke ervaring in beweging en inheemse rituelen, waardoor momenten van ruimte en energie ontstaan.”

Verwacht rustige muziek én lekkere beats. We bewegen in een cirkel en soms ‘across the floor’. Dit wordt afgestemd op de behoefte van de groep in het moment.

Jeannette Emmelot

Over Malou ter Horst

Dans en beweging zijn sinds lange tijd een grote liefde in het leven van Malou. Zij geeft sinds zes jaar les in Swingdance: een ritmische partnerdans op jazzmuziek uit de jaren 40 waarbij je momentum en flow deelt en waar de muziek uitnodigt om te improviseren.

Door haar ervaring met dans, yoga en meditatie heeft Malou een helder lichaamsbewustzijn. Ze is een zorgzame docent en begeleidt jou graag in je reis om een dieper contact te maken met wat er in jouw lichaam gevoeld en geleefd wil worden.

Momenteel volgt Malou een opleiding tot dans- en bewegingstherapeut. In de nabije toekomst is zij ook beschikbaar voor een-op-een sessies.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen, jong of oud, man, vrouw en alles daartussenin.

Investering

€35,-, per workshop | Earlybird €30,- tot 2 wkn vooraf aan de curus

Wanneer;

Zaterdag 25 maart 14:00 – 15:30 uur
Zondag 2 april 12:30 – 14:00 uur
Zaterdag 29 april 13:00 – 14:30 uur
Zondag 7 mei 13:00 – 14:30 uur

Tijd

Zie hierboven per dag.

Waar

BASE for Stability
Kanaalstraat 254 te Utrecht

Door wie:

Malou ter Horst

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.