Workshop “Ademcirkel”

Adem je vrij | Ademcirkel (4 x op zondagavond) 

Wil jij een diepere verbinding met jezelf en je lichaam voelen en op regelmatige basis emoties en stress vrij-ademen? Samen met een vaste groep vrouwen. Dan is deze Ademcirkel zeker iets voor jou!
Op regelmatige basis werken met je adem helpt je bij het creëren van doorbraken in je leven. Het is de toegangspoort tot de spanning die in je lichaam ligt opgeslagen. Die spanning wil naar de oppervlakte toe. Het wil losgelaten, bevrijd worden. Dat kan door met je aandacht bij het ademproces te blijven, door te voelen wat er gebeurt en je lichaam de ruimte te geven zich te openen. Bewust verbonden ademen als een manier van zelfzorg.

Bewust verbonden ademen als een manier van zelfzorg

In een programma van 4 zondagavonden ga je samen met een groep vrouwen de diepte in. De energie van de groep werkt ondersteunend en versterkt zowel de verbinding met jezelf als de ander. We werken met verschillende thema‘s zoals opgeslagen stress, (on)bewuste angsten, overtuigingen en programmeringen die jou nu remmen in je relaties, je werk en jouw persoonlijke groei.
En als je klaar bent voor:

  • Helderheid en rust in je hoofd en een lichter gevoel in je lijf
  • Inzichten in waar je jezelf saboteert
  • Eenvoudiger keuzes maken die goed voor je zijn
  • Versterk je intuitie en creëren meer ruimte en zachtheid in jezelf om jouw leven te leven zoals jij dat wenst!
Jeannette Emmelot

Over Jeannette Emmelot

Jeannette gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij met ons fysieke oog kunnen waarnemen. Zolang ze kan herinneren geïnteresseerd in mentale welzijn van de mens, spiritualiteit en het vergroten van het bewustzijn.
Heeft zelf aan den lijve ondervonden hoe het voelt om jezelf laagje voor laagje terug te vinden.

Al haar sessies zijn gericht op het herstellen van het contact met je lichaam en alles wat daar opgeslagen ligt. Door meer te zakken in je lijf en daarover bewustzijn te creëren, creëer je tevens meer vrijheid en meer contact met wat echt belangrijk voor je is in het leven. Jeannette werkt intuïtief en is opgeleid in Sjamanistisch Ademwerk, deed meerdere healingopleidingen, systemisch werk en geeft Holistische EMDR sessies. Jeannette werkt 1:1, trajecten en cirkels. Haar route in dit leven was zichzelf terugvinden, met rust in vrede in elk NU moment, dat gunt ze jou ook!!

Voor wie

Voor ieder die zijn leven naar de next level wil brengen.

Ademwerk is niet geschikt bij zwangerschap, hart en vaatziekten, epilepsie en gebruik van medicijnen of middelen die de hersenenstructuur veranderen.

Investering

€166 (earlybird €149 tot 10 september)

Wanneer;

Zondag 24 september 2023
Zondag 08 oktober 2023
Zondag 29 oktober 2023
Zondag 12 november 2023

Tijd

20:00 – 22:00 uur (inloop 19:45 uur)

Waar

BASE for Stability
Kanaalstraat 254 te Utrecht

Door wie:

Jeannette Emmelot

Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.