Workshop “Klanksessie & yoga”

Base for Stability 9 Klanksessie met yoga

Klanksessie & yoga

Vanuit Tibetaanse traditie worden klankschalen al eeuwenlang ingezet om te helen. De klanken en trillingen zetten het water in het lichaam in beweging, zorgen ervoor dat de energie weer vrij kan stromen en hebben een ontspannend effect op de geest.
Tijdens dit verwenmoment voor jezelf starten we met een meditatie, waarbij we zorgen dat je geheel comfortabel bent en je lijf in een staat van rust komt.

Vervolgens gaan we de klankreis in die we combineren met zachte yin yoga & restorative yoga houdingen. Tijdens een klanksessie zoeken we diepe ontspanning met behulp van geluid. Hierbij gebruiken we verschillende soorten instrumenten, zoals klankschalen, koshi’s, oceandrums, steel drums en kalimba’s. Klankschalen spelen een centrale rol.
Een klanksessie helpt je écht uit het hoofd te gaan, en in het hier en nu te zijn. Vervolgens word je weer rustig teruggehaald.
We sluiten af met een lekker kopje thee, waarbij je alle tijd krijgt bij te komen.
Gun dit kado aan jezelf of een ander.

Denise Visser

Over Denise

Met haar achtergrond in de Orthopedagogiek en Psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. Denise doceert Yin en Restorative yoga. Dit zijn beide vormen die helpen de balans te behouden in een druk leven. In haar lessen staat het respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan centraal. Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken. Denise hoopt je snel te mogen ontvangen!

Voor wie

  Voor iedereen die een verwenmoment kan gebruiken

  Investering

  €35,- (earlybird €30)

  Wanneer;

  Zondag 22 oktober 2023

  Tijd

  20:30 uur tot 21:45 (inloop 19:15 uur)

  Waar

  BASE for Stability
  Kanaalstraat 254 te Utrecht

  Door wie:

  Denise Visser

  Wil je meer informatie, mail ons! info@baseforstability.nl.